Barion Pixel

Akai LPK25 Wireless

Akai LPK25 Wireless

További információk

Kategória: Brand: AKAI Pro

Leírás

Akai Pro LPK 25 Wireless

A készülék 3 db AA ceruzaelemmel működtethető, amellyel legalább 12 óra üzemidővel gazdálkodhat a felhasználó. Emellett természetesen USB kábelről is működtethető az LPK 25 Wireless.

A kontroller lelke a 25-billentyűs mini klaviatúra, kiváló játékérzettel és velocity-érzékeny billentyűkkel. Az oktávváltó gombokkal a teljes skálát elérhetjük, a beépített arpeggiator pedig komplex zenei frázisokká varázsolhatja akkordjainkat. A beépített sustain pedál input pedig csak hab a tortán a személyre szabott hangzásunk kialakításában.

A vezeték nélküli kapcsolat további előnye, hogy megakadályozzuk az USB kábel véletlenszerű kihúzását, valamint kényelmesen el tudjuk helyezni performance eszközünket.

Az LPK 25 Wirelesst bármely iOS készülékünkhöz csatlakoztathatjuk. A számtalan elérhető app segítségével valóban mobil setup építhető ki, amely bárhol bevethető utazás során.

Amennyiben testvérkészülékével, az LPD 8 Wireless-szel is rendelkezünk, a két készülék kombinációjaként vetélytárs nélküli mobil zenei központot építhetünk ki, amelynek lehetőségei páratlanok, mialatt úton vagyunk.

Elérhetőség: 2-3 munkanap!

Elfogyott

27.900 Ft

Elfogyott

magnifiercrossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram