Barion Pixel

BOYA BY-M1000

BOYA BY-M1000

További információk

Kategória: Brand: BOYA

Leírás

A BOYA BY-M1000 egy membrános kondenzációs mikrofon, robusztus, teljesen fém borítással, 5/8 hüvelykes karral ellátott állványra szerelhető. Tartalmazza a lengéscsillapító és a pop szűrőt.
3 opcionális kapcsolóval támogatja a Cardioid / Omnidirectional / Bidirectional, könnyen kezelhető minden típusú felvételhez.
Az alacsony frekvenciájú szűrő kapcsoló 150 Hz-en lehetővé teszi az alacsony frekvenciájú zümmögés és más alacsony frekvenciájú hangok kiküszöbölését. A 0dB / -10dB kapcsolóval csökkentheti a kondenzátor mikrofon érzékelési érzékenységét és kimeneti impedanciáját.
A mikrofon 20 Hz és 20 kHz közötti frekvencia-választ kínál az audio jel pontos tartományban történő reprodukciójához. Normál 24 V vagy 48 V fantomtápot használ.
Alkalmas hangszerek és dalok felvételéhez professzionális felvételi alkalmazásokban, de otthoni stúdióban történő felvételekhez is.

Elfogyott

39.900 Ft

Elfogyott

magnifiercrossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram