Barion Pixel

Electro-Harmonix MonoSynth

Electro-Harmonix MonoSynth

További információk

Leírás

Az EHX Mono Synth a gitárodat 11 remek hangzású szintetizátorrá varázsolja... a vintage szintetizár-emulációktól kezdve, a zsíros, egymásra épülő hangokon keresztül, a szárnyaló szóló hangzásokig.

A Mono Synth-et úgy tervezték, hogy a ne legyen szükség hozzá a gitár átépítésére, speciális hangszedőkre vagy MIDI implementációkra. Intuitív felépítése egyszerűvé teszi használatát. A SYNTH kimenetnél a DRY poti a gitár száraz kimenetén állítja a hangerőt, a SYNTH poti pedig a szintetizátor hangerejét állítja - ezeket együtt használva kialakíthatod saját kedvenc kevert hangzásaidat. A SENS (érzékenység) vezérlővel állítható, hogy a dinamika hogyan triggereli a szintetizátort, így a pedált finomhangolhatod a saját játékstílusodhoz.

A CTRL gombbal állítható egy-egy fontos paraméter mind a 11 szintetizátortípushoz. Ez minden presetnél különbözik és még egyedibbé teszi a hangzást. Az EXP bemenet lehetővé teszi, hogy még egy paramétert iránythass élőben, egy expressziópedálon keresztül.

A beépített Preset lábkapcsolóval mind a 11 szintetizátorhangzáshoz saját felhasználói preset menthető el és hívható elő. A gyári beállítások pedig egyszerűen visszaállíthatóak, ha erre lenne igény a későbbiekben.

JELLEMZŐK:
- 11 mono synth hangzás
- könnyen, gyorsan használható kontroll
- EXP pedál bemenet, hogy a lábaddal valós időben vezérelhesd a expressziót
- 11 user preset létrehozása, mentése és előhívása lehetséges, synth hangzásonként
- EHX 9.6VDC-200mA táp tartozék
- Áramellátás: 125mA @ 9VDC

Méretek (cm): 102 (sz) x 121 (h) x 58 (m)

Elfogyott

65.900 Ft

Elfogyott

magnifiercrossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram